Sequoia & Kings Canyon NP

.

Ons eerste ‘National Park’ is een feit. Daarmee is ook de rondreis door de Nationale Parken officieel ingezet. Dit betekent ook elke nacht netjes op een camping. Dit bericht wordt al vanuit Yosemite Valley verstuurd, Vincents droombestemming, één van dé redenen dat we deze kant uitwaaien. We verblijven hier een tiental dagen en zetten onze tent als echte klimmers op in ‘Camp 4’. Morgen voegen we de daad bij het woord. Binnen een week komen mama en papa (van Ellen) hier ook toe, hopelijk kunnen we dan samen enkele stevige wandelingen maken.
Maar eerst even terug naar Sequoia and Kings Canyon National Park. Als je de grootste bomen op aarde ziet is het even slikken. Je schiet woorden te kort om dit te beschrijven, een foto (met Vincent als referentie) levert hoogstwaarschijnlijk meer resultaat. Sommige staan hier al meer dan 2000 jaar. 2000 jaar! 2000 JAAR !!! Cleopatra was koningin van het oude Egypte als enkele van deze bomen er al stonden! Het zijn parels (geen pareltjes), je wordt er stil van. We maken wandelingen, trekken foto’s, bewonderen de reusachtige sequoia’s, kijken uit voor beren, genieten van het kampvuur, en van elkaar ;-)

Liefs,
Ellen en Vincent

Hier is de link naar de foto's.

2 opmerkingen:

Unknown zei

Dag maatjes,
eindelijk eens gearriveerd op jullie site (ja, ik weet het: veel te laat, maar 't was weeral Caroline's schuld ;-)). Leuk te zien dat jullie al machtige dingen beleven en jullie de tijd vinden om elkaar nog eens te knuffelen ook. Keep up the good work and enjoy.
P.S. ik heb hier en daar weer wat flauwe commentaren verstopt bij enkele foto's... kon het niet laten, je kent me hé.
cheers
El Sinne

Joachim zei

2000 jaar.
2000 jaar?
JAAR ?
JAAR ????
tsjonge jonge