San Diego

.

Wat een weertje, wat een weertje, dat is nu eens echt vakantie. Met de blote voetjes in de zee, de slippers in de hand, een petje en een zonnebril. Ideaal. Niet té warm, zo'n gezellige 22 graden, net goed om er echt van te kunnen genieten.

Haha, net als ik dacht dat ik misschien toch wat weinig warme kledij meebracht, kan ik hier weer die bikini van onder het stof halen, en die zomertopjes kunnen weer gebruikt worden.

Jawadde dadde, what is wrong with San Diego? Als het nu al zo'n stralende dagen zijn, waar je in een Belgische zomer alleen maar van kan dromen, wat is het dan in de zomer? Wij trekken het ons alleszins niet aan, het lijkt alsof we op het juiste moment hier langskomen.

De bloemen staan in bloei (die zijn geheel hun kluts kwijt, die denken dat het volop lente is…), het gras wordt gemaaid door bruingebrande en gespierde tuinmannen (wat ruikt dat heerlijk, en oja wat ziet dat er ook schoon uit).

Geen wolkje aan de lucht, jonge beachboys en -girls bbq’en op hun klein maar gezellig terrasje, een pintje in de hand. De strandwinkels verkopen spullen die je in België misschien eens 5 dagen kan gebruiken. Hier is dit het jaar rond. Lang leve Californië, het aards paradijs, alles mag en niets moet! Elke avond een hemel die vurig in brand staat en je moet er niet voor betalen. Een briesje door je haar als je met open ramen in de dolfijn rondrijdt. De palmbomen krijg je er gratis bij!
We kamperen op Silver Strand Beach. Gewoon dolfijndeur open en je staat op het strand. We bezoeken El Cabrillo, kuieren in Balboa Park, genieten van het gezellige Coronado eiland en doen ook een kleine ‘downtown city downtown the city’ poging.

Liefs,
Ellen & Vincent

fotolink

Geen opmerkingen: