Maple Canyon

.

Ergens in een uithoek van Utah ligt een klimparadijs tussen de Maple Trees in Maple Canyon. We verblijven 5 nachten tussen de rotsen. Als enige kampeerders heerst er eerst wat onwennigheid maar al snel voelen we ons thuis.

We genieten van de zonovergoten dagen die gevuld zijn met klimmen en slacklinen. De koude avonden scharen we ons bij het kampvuur. We voelen ons haast op een onbewoond eiland.

Na onze vijfdaagse raakt het drinkwater en eten uitgeput en keren we terug naar de bewoonde wereld. Het begint zelfs zachtjes te regenen als we Maple Canyon uitrijden.

Liefs,
Ellen & Vincent

PS: Ons vliegticket huiswaarts is ondertussen definitief gewijzigd. We landen in Zaventem op woensdag 25 februari 2009.

2 opmerkingen:

Unknown zei

fantastisch dat jullie echt je tijd kunnen nemen om al die wonderlijke plaatsen in je op te nemen en er echt van te genieten. Na enige tijd neem ik terug een kijkje naar jullie reisavonturen en het is echt de moeite.Veel groeten uit het koude en winderige Vlaanderen. Tot later!

Luc Beirnaert

Unknown zei

Sweet sweet Romeo and Juliet!

Nu ik jullie mooie (radio)stem nog eens gehoord heb, is mijn begonnen mailtje niet meer aan de orde!
Wat ik jullie wel nog wil meegeven uit de mail is: Wat een pràchtige beelden kunnen jullie op het netvlies branden!!! We zijn en blijven supergelukkig dat jullie zo'n prachttrip maken! De stap om een stukje van die wijde wereld te ontdekken, zouden we allemaal wel eens moeten doen, niet? Blijf ons in ieder geval die fantastische foto's tonen zodat we vanuit onze zetel kunnen meegenieten van onze verbluffende Moeder Natuur!
Zacht kusje, Inge en Pieter