Las Vegas

.

Het stond origineel niet in onze planning maar 2 goede zielen staan erop ons te trakteren met een nachtje LAS VEGAS !!! Dat kunnen we uiteraard niet afslaan.
Ons hotel (Bally’s) staat knal in het centrum, tussen alle grote hotel/casino’s in: Bellagio, Caesar’s Palace, MGM Grand, Paris-Las Vegas,… We wanen ons in Ocean’s Eleven. Brad Pitt & George Clooney zijn echter niet te bespeuren. Jammer, denkt Ellen…

Onze kamer zal het meest luxueuze onderkomen zijn van onze gehele reis. Groter dan onze living thuis. Een badkamer weggelopen uit de boekjes van Vincents mama. Ellen neemt een te lange zalige warme douche en denkt ‘ik wil thuis een nieuwe badkamer’, waarna ze zich op één van de twee kingsize bedden smijt en denkt ‘ik wil niet meer kamperen’.

Na een heerlijk diner (en al even heerlijke, sexy geklede diensters, vinden de mannen) zijn we klaar om ons te smijten in het nachtleven van Las Vegas. Mama ziet het helemaal zitten met haar deugnietogen. We bewonderen de dansende fontein van de Bellagio (deze zien we trouwens ook vanuit onze hotelkamer…) Lang echter duurt de pret voor het jonge koppel niet. Even later zijn ze al terug in de kamer met een erg misselijke Ellen (nee niet zwanger!). Niets mee aan te vangen, noemt Vincent het. De volgende morgen (ontbijt in de kamer bij ma en pa) aanhoren we met een licht jaloerse blik de nachtelijke escapades van het minder jonge koppel…

Na het ontbijt wandelen we nog even over ‘The Strip’ en we zijn het er over eens dat bij daglicht alles nog nepper en decadenter lijkt. Eén nachtje is genoeg. We nemen afscheid van mama en papa en rijden met onze trouwe Dolfijn naar onze volgende bestemming: The Grand Canyon.

Liefs,
Ellen & Vincent

Fotolink

1 opmerking:

Joachim zei

Oei Grand Canyon; opgepast voor zombie leeuwen met zwarte pest! Best niet te lijf gaan met je nieuwe supermes.

Deze info zal eerstdaags opgenomen worden in een addendum van het "SAS Survival Handbook"