Grand Canyon North Rim

.

De North Rim van Grand Canyon National Park schijnt minder toeristisch dan South Rim maar daarom niet minder de moeite. Een prachtig baantje leidt ons naar de ingang van het park. Uitgestrekte meadows, gemengde naald- en berkenbossen getooid in herfstkleuren, meanderende riviertjes,… zeer idyllisch. We vinden een plek op de North Rim Campground en weten direct hoe koud het daar is. Het kraantje aan onze kampplaats is stijf bevroren. “Dat belooft voor ’s nachts”, denken we, in het achterhoofd houdend dat we geen verwarming hebben in onze bus. Gelukkig hebben we warme slaapzakken en vinden we het niet erg om dicht bij elkaar te kruipen.
We blijven drie dagen aan de North Rim. Dagen die we vullen door in de campingwinkel op internet te gaan, in slaapzakken gewikkeld films te bekijken, lekker te koken,… Natuurlijk rijden we ook met de bus de ‘scenic drive’ af. We stoppen op alle uitzichtpunten, maken veel foto’s en enkele korte wandelingen.

Liefs,
Ellen & Vincent

1 opmerking:

PhotoCaroline zei

Ziet er inderdaad heel wat kouder uit dan op de vorige foto's. Ook te zien aan het feit dat jullie steeds zo dicht bij elkaar aanzitten:-)
grtz
Caroline