Foto's van de eerste week + Update

.

Dag allemaal,

Op deze link staan de foto's van de eerste week.
De verzekering van onze bus is nu in orde, doch aan een hogere prijs dan we gehoopt hadden... Morgen kan onze trip dan 'echt' beginnen. We starten met twee dagen de toerist uithangen in SF.

Groetjes,
Ellen & Vincent


Update (do 11 sep)

Waar waren we gebleven?
Zaterdag de bus gekocht, echter nog geen verzekering. Geslapen op parking Walmart. De volgende dag BBQ bij Ilse & Tom. Ilse is goede vriendin van de zus van Ellens goede vriendin: volg je nog? ;-) Ze hebben 2 kinderen & wonen al 2,5 jaar in California. Daar 2 nachten op de oprit in de bus geslapen.
Ellen had de kans om even een kijkje te nemen in de Californische 'preschool' (kleuterschool), om daarna een uurtje 'little gym' (soort kleuterturnen voor jonge kinderen vergezeld door een ouder) mee te volgen met Elena (1 jaar). Je ziet, KATHO-collega's, een jaar loopbaanonderbreking en toch nog aan het werk! ;-)
Gratis overnachten valt hier nogal tegen. Je bent verplicht om je bus op een camping te zetten (min $25, zonder douche, elektriciteit of drinkbaar water...). We proberen dus om zoveel mogelijk gratis op een supermarkt-parking te staan. Wat wel spannend is, want we staan dan onder een bord 'No Parking Overnight, No Campers!'.
Gisteren zijn we in Castle Rock State Park gaan klimmen. Er zijn geen tot weinig haken, dus proberen we Top Rope te klimmen. Hallo daar, werden we even op onze plaats gezet qua niveau! Een 5.10a zou een 6a'tje moeten zijn, ik heb Vincent nog in geen 6c zo weten vloeken...
Vandaag gaan we San Francisco bezoeken.

Tot gauw!
Ellen & Vincent

4 opmerkingen:

Matjas zei

éla klimmerschatjes!

Niet te veel napeinzen en gewoon genieten he. Dienen "bus" is veel te grappig. Ik zou er nie buiten komen en alleen maar Grey'skes in kijken ;)

De groetjes aan The Rock

Unknown zei

Die bus, da is gieren!! Aan een kruising tussen Pitt en Clooney moogt ge altijd mijn gegevens doorspelen.

jantjes zei

Je wordt gelezen en bekeken vanuit de hele wereld, misschien moet je wel eens iets in het Frans schrijven zodat Jefke gemakkelijker kan volgen. Reis ondertussen prettig verder.
Les Toulousains

jantjes zei

PS Inderdaad heel mooie fotos, we voelen ons ook een beetje op reis.